Til forsiden Kontakt Udskriv siden Sitemap
Karte vergrößern

HJ.Technics – Wie zijn wij?

HJ.TECHNICS opereert  voornamelijk in Scandinavie en Duitsland, maar ook in de overige europese landen, als leverancier van professionele koelpompen voor toepassing in de metaalbewerking maar ook de levensmiddelen-industrie. In Denemarken verzorgen wij al jaren de  levering van het merendeel van de aanvraag binnen deze industri-tak.

De hoofdvestiging van HJ.TECHNICS is centraal gelegen op het deense vasteland in de omgeving van Vejle, ongeveer 100 km. van de deens-duitse grens. De goede aansluiting op het europese wegnet zowel de aanwezigheid van ons kantoor in Duitsland maakt het ons mogelijk om onze klanten snel en bij behoefte  ‚s nachts te leveren.

Een aanvullend, belangrijk deel van onze aktiviteiten is de verkoop van Precisie-smeersystemen en technische olie-produkten, zowel milieuvriendelijke smeer- en snijvloeistoffen aan de metaalverwerkende industrie in Europa.

HJ.TECHNICS  verzorgt kompleetoplossingen voor alle processen in de metaalindustrie, zoals bijvoorbeeld:

  • Snijden van staal
  • Lint- en cirkelzagen
  • Boren en draadtappen
  • Snijden van aluminium
  • Walslijnen
  • Stans-processen

90% van de door ons verkochte installaties configueren wij binnen onze eigen produktie in overeenstemming met de eisen van de klant. De  installatie plus de totale service in Scandinavie en Duitsland wordt op verzoek van de klant door onze eigen monteurs uitgevoerd.koelpompen, dompelpompen, emulsie pompen, koelwater pompen HJ.TECHNICS - Tel: +49 4604 99 99 840 - Fax: +45 7585 1899 - E-mail: kontakt@kuhlwasserpumpen.de