Til forsiden Kontakt Udskriv siden SitemapMicro-smeersystemen voor de staalindustrie

Micro-smering: De toekomst van de koel-smeertechniek!


Microdoseringsanlæg, pris komplet Kr. 4.000,-

 
     

Onze ekonomische micro-smeersystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de metaalverwerking, waar de eisen van proces-zekerheid en kwaliteit erg hoog zijn.

Met de hierbij getoonde installatie voor micro-smering verkrijgt U een dermate precieze dosering van snij-olie, dat zowel produkt als gereedschap na het proces een schoon en droog oppervlakte hebben.

De combinatie van het nauwkeurige doseringssysteem en onze speciale snij-olie verlengt de levensduur van gereedschap en maschine met tot 30%. De micro-smeersystemen worden

vaak toegepast bij snijdende processen, zoals boren, zagen en stansen.

Omvang van de levering

De smeersystemen worden kompleet met alle toebehoor en Duits-talige montage-voorschriften ( Stap voor stap met fotodokumentatie) geleverd,  inkl. 2 liter hoog-kwalitatief snijolie Meta Lube K, zoals getoond op de bijgevoegde foto, en zijn klaar voor gebruik.

Montage

De installatie is erg eenvoudig. Mocht U evengoed vragen hebben kunt U onze duits-talige hotline iedere werkdag bereiken van 07:00- 18:00 uur via het nummer 0049 4604-99 99 840.

Hierbij vind U aanvullende informatie over voordelen van micro-smeersystemen

Duits-talige montage voorschriften

Prijzen en Bestelling van micro-smeersystemen

BELANGRIJK: Onthoud alstublieft bij Bestelling ons te informeren, of het systeem voor 24 VDC, 24 VAC of 220 VAC voorbereid moet zijn!

 

 

 

 

     


koelpompen, dompelpompen, emulsie pompen, koelwater pompen HJ.TECHNICS - Tel: +49 4604 99 99 840 - Fax: +45 7585 1899 - E-mail: kontakt@kuhlwasserpumpen.de